Jul 1, 2011

si pervert beetlejuice :\

happy friday! dah nak habis friday dah pun, baru dapat internet connection nie, rumah sedang di cat jadi pham2 jer lah. hari ini aku nak mengreview satu movie yang mmg dah lama, xde lah lama mana tapi tahun 1988. Aku pun tak lahir lagi :P baiklah nama movie itu Beetlejuice. mesti ada jugak yang pernah tengok cerita nie time kecik2 tapi korang igt muka Beetlejuice jer, tp xpaham cerita tu.. macam aku :)


Beetlejuice nie kira cerita hantu lah,tapi standard tahun 1988, xseram, dia mcm dark comedy. betul ke ape aku cakap haha. Beetlejuice merupakan sehantu hantu, dia pervert, annoying semua lah. nak jumpa dia kena sebut nama dia 3 kali, cer try cer try..huhu tapi kalau nak tau jalan cerita bukak Imbd jerlah. aku malas nak cerita huhu 

kalau cerita macam nie aku rasa semua org pun tau director dia, Tim Burton. dia mmg suka movie macam nie kan, mungkin dia ada daddy issues haha

inilah beetlejuice si pervert tuh, Michael Keaton yang berlakon Batman Returns

amboi garangnyer mukeeee

Alec Baldwin [30 rock] pun adee, mcm comel2 lak dia dalam movie nie.

favourite part aku dlm movie in adalah
suke tengok huhu, lagu jalan2 cari makan tuhh

semalam aku mimpi Beetlejuice, takut aku huhu dia punya annoying tuh yang buat aku mcm takut, jahat,gatal...ewww! 


sebenarnye aku taktau nak post ape, baru jer tgk citer nie, n skang kat rumah nie huhu. :)
tata korang~


2 comments:

shikin said...

aku try 3 kali tak dtg pon lol

cik bulan said...

haha kau horny sgt nie nak jumpe si beetlejuice..maybe dia tgh shooting movie lain :P

There was an error in this gadget