Jul 30, 2011

takde boipreng, takde kedik!

mintak maaf rakan2, sy tidak banyak menopup lah semenjak dua menjak ini. cuba carik org takde boipreng yang lain, xde kedik gak diorang tuh. huhu ke aku jer macam nieh?haaha

seperti yang korang pasti ke tidak aku ada dua number, celcom and maxis. aku nak get rid maxis tuh, tapi xboleh, so xget rid lah. tapi number yang aku pakai adalah celcom :) tapikan kalau korang hanta kat maxis pun boleh,tapi pas seminggu baru aku baca kot huhu. tapi masalahnye kedai topup kat hostel aku tuh selalu habis kredit celcom,jadi aku beli lah kedik maxis sbb desperate nak call huhu jd manusia mula pening aku pakai yang mana satu. jeng3

jadi kalau nak cari aku celcom. maxis tuh aku guna untuk cimb jer :\

itu sahaja. roger and out3!

No comments:

There was an error in this gadget