Aug 4, 2011

:D

selamat petang! saya tak mandi lagi! sy termiss kelass maths one hour pagi tadi! sebab semalam saya tido lambat, sebab saya kemas bilik n cuci baju! huhu sedihhhhhhh :( *aku kan yang berazam tak ponteng klas dah tuhhh. takpe petang nie pergi electronics (3pm-5pm), nak sedapkan hati huhu

lupa nak cakap. RAMADAN KAREEM! :) selamat menyambut Ramadan pada semua, Inshaallah kita akan jadi better person pada bulan ini dan bulan2 seterusnya. amin :)

sekarang nie busy2 sikit lah, nak mengarut2 kat sini pun tak ada masa *sigh. pagi tadi bangun jer terus baca blog otakketat hehe pastu happy sebab comel. tapi aku mengantuk lagi sebenarnye nie. ZZzzzzZZZzzz

Aku rasa macam nak tengok HarryPotter lagi jer, tapi rajinkah aku nak pergi tengok lagi huhu tapi CaptainAmerica pun tak tengok lagi.lupa2! ape2 pun aku mengharapkan korang semua happy, aku pun dah tak ada idea nak tulis apa, mungkin aku boleh sambung dengan gambar2 mana tau korang rindu aku ke kan :P


mata aku dah kecik dah sekarang,tak besar dah, *padahal aku mengantuk tapi sebab gian nak camwhore, amik jugak lah gamba.ZZzzzzzzZZZzzz. please ignore my gigi senget! :D

dah2 jom buat benda lain! :] tata. selamat berbuka!

5 comments:

PaaNTo Marcello said...

kalau aku ajak hg tengok malam ni pon tapa. sori wehh! aku lupa! T_T

cik bulan said...

huhu sori2 pulak! aku pun nak ckp sori r mcmtu. hehe takpe paan, pas raya pon boleeee!

PaaNTo Marcello said...

erk? awat sori jgk? -_-' haha.

pas raya? orait! pas raya kita seting laen :D

mimi said...

cantiknyaaa mumun pakai tudung biru! hikhik

cik bulan said...

chichinnnn gatal :D

There was an error in this gadget