Aug 7, 2011

gua tak puas hati!

gua mmg tak puas hati pepagi buta nieh! gua ngantok wehhhh. tapi xleh tido, sbb gua rindu pak usop ngan mak enon! gila arh! tak buke sama2 agi! gua naik gila dah nie! grrrrrr

ceh aku macam anak yang xsenonoh jer panggil makpak aku pakusop ngan makenon. tapi itu joke sahaja,kitorang mmg suka panggil macam tuh. aish2. rindu bagai menantang minyak yang penuh nie! sebenarnya rindu nak makan free kat rumah jerrrr. hik3 :D

well2 aku tershopping online :/ taubat xnak buat dah..haha yer2 jer aku, saving apa shopping on9..lagi2 free shipping. i loike! hehe tengah tunggu 2 barang sampai. inilah dikatan nafsu! mungkin nanti tunggu 3 pulak barang?jeng3

ehhh post nie sepatutnya pasal makpak gua lah! aku sebenarnya rindu nak makan onde2 mak aku buat..huk3 takpe2 next week wa balik rumah! nice! apa2pun harap makpak aku berbuka sedap2 kat rumah tuh..walaupun kitorang takde sob3 sedih jer berbuka 2 org jer.. sayang pakusop ngan makenon! muahhhhhh <3<3<3
alorh2 comel lettew!

1 comment:

affeqahrohaizat said...

kirim salam kat depa noh, esok..

There was an error in this gadget