Sep 18, 2011

kemalasan menguasai diri.

nak mengadu sikit. huhu aku nie malas sangat sekarang... harini tak berapa nak belajar pun. exam next week woi! huhu aku sorang jer ni, rina xde pun dlm bilik, esok baru dia balik. huuu tak seronok lah berlajar sorang kat bilik nie, aku nak pergi library pun aku rasa membuang masa.

yelaaaa, nak pakai elok2 lagi, nak turun bawah lagi, nak jalan lagi..hah buang masa sajooo. duk bilik lagi bagus. aku nak tido lah sekarang, bangun awal pagi esok, inshaallah.

blogging pun aku malas gak huhu,x ada feel wohhhh... nanti lah pas exam aku blogging. tak sabar nak last paper niehhh.. grrr!

okay, nanyteeee peeps ;)

sleep tight n don't let the bugs bite! hehehe

No comments:

There was an error in this gadget