Sep 15, 2011

sedikit hapdet!

selamat petang wahai rakan2 :)

sudah lama tidak mengupdate blog. aku kat rumah nie sebenarnya, busy pulak :\ semalam kepala cam pening2 sbb malam tuh tak tido sbb skyping :| tp best jugak. huhu pastu malamnya g makan luar, makan kat Koryo-won, kedai korea. tp xamik nasi, nk try kurangkan nasi nie hehe mesti tak jadi punyala!huhu

hari ini pulak g keluar dgn my mum, beli2 barang.

td makan mushroom soup, kari ayam, pisang n cempedak goreng. uihhh omnomnomnom..and some stuff hihi. igt pagi esok b4 balik mmu nak masak untuk my friends kat mmu. huhu tp aku buat macaroni macarena jer laaaaa..huhu sorry tak boleh buat special2 pulak..wa busy!huhu

okayy..till then. kalau aku rajin aku blog ag :D omnomnomnomm.

ps; malas nak letak gambar..xlarat nak klik2 huhu

No comments:

There was an error in this gadget