Sep 3, 2011

kembali~

:D
ade kat pahang skang nie, esok baru balik kl. rasa macam best je bau internet nie huhu. raya best, ade lah rasa bonding2 skit ngan cousin aku. aku kan tak pernah balik raya kat kampung,so tak rapat sgt, aku pemalu kan huhu :\ sepuk aku skit huhu

raya ketiga best sgt sbb dapat borak2 dengan dia! lama kot tak borak, best sgt! pastu rasa lega gila. n betul apa yang dia cakap. awesome sgt kata2 dia :)

aku jumpa awek cun! tiga kali! sayang dia <3 thanks shaqy! xsabar nak shopping ngan kau, mai kl cepat sikit na!

see u laytahhhh! nak g makan nie :)

No comments:

There was an error in this gadget