Nov 1, 2011

hari ini hari selasa!

hari selasa boleh tengok how i met your mother episod baru!

baiklah, hari ini aku pergi ke kelas dan berjumpa rakan2. Mona datang :) sbb asfakadiaq dia ada kat sini.. pastu jumpa if ngan sha2. nama jer satu uni, tp batang hidung pun xnampakkkk -.- tp mcm best lah orang lama xnampak kan.

pastuuuuu lepas g keluar makan ngan mona baru perasan ade jual sushi king kat sini T_T tako pun ade! isk2 tapi dah makan daaa..xleh makan tadi. pastu dalam kelas ade Katy Perry.haha kalau sempat aku snap gamba dia nant! :D

lepastuuuu esok kelas ada 3 jam, n nak celebrate birthday Taiki! weeeewooooooo.

No comments:

There was an error in this gadget