Dec 1, 2011

:(

aku nak cakap aku sedih boleh tak. nak menangis :( banyak sangat aku fikir, walaupun nampak cam blur tapi aku ni sentiasa berfikir, pasal benda yang entah pape pulak tu. macam aku ni sentiasa risau, aku tak tau lah kenapa dengan aku. tak tenang.

aku rasa macam nak  luahkan semua isi hati aku...tapi aku tak tau kat sape, orang lain pun ade isu sendiri jugak. segan nak kacau orang. aku ni dah la senang give up, xkan aku nak give up semuanya. aku penat dgn diri aku sendiri, aku selalunya boleh asingkan hal peribadi dgn belajar, tapi sekarang susah betul nak fokus, aku ni asik main2 jer

makan pun aku tak berapa nak lalu gak, tapi aku ajak orang g makan, sbb aku tak nak duk sorang :( aku tak lonely tapi aku sedih. macam mana nak explain pun tak tau.

aku rasa mood nak marah aku menebal je skarang, tp aku tahan jer lah. sbb aku bukan marah ngan orang lain pun, aku marah dgn diri sendiri. bodoh sgt aku ni, benda macam ni pun tak boleh handle.

nak aku yang dulu.

2 comments:

myra yusreena said...

lek munnn lekk~~

aku pown selalu je rse cmtu..wuwuu

whiteCASTLE said...

moonybe strong yerk..nak citer kat aku pon xpe la..

what r friends for rite?

There was an error in this gadget