Mar 3, 2012

masa masih ada

Ohhhhhh. aku dah bukak balik blog ni tapi lupa nak ubah setting, private, patutlah sahabat tak boleh bukak :\

Aku selalu rasa nak update blog, tapi aku rasa tengok tv series lagi penting jadi tak berupdate lah blog ni. Cuti tinggal lagi seminggu! yeayyyy! Aku tak berapa suka cuti sebab aku taktau nak buat apa, kalau duit bergunung ganang boleh lah aku membazir hari2 tapi mestilah tak. Last week hari2 keluar pun aku rasa bosan. Aku nak pergi kelas..cey! haha betul la. Sekurang2 nya ada lah benda baru yang nak dibuatnya.

malangnya, cuti2 ni jugak lah aku rindu si Sharky. tak bawak balik dia kat rumah, sbb aku malas nak angkat -.- maafkan aku sharky. Aku dah jumpa tutorial yang senang gila nak faham dan lagu best2 dan orang yang ajar tu Malaysian. mmg wa suka lah kan :D
Le Sharky!


suka lagu ni,
bukan senang nak dengar si hillbilly ni nyanyi lagu macam ni



No comments:

There was an error in this gadget