Apr 18, 2011

hebat.

agak hebat juga harini. ada model datang bertandang kat rumah hehe. NADO. best pulak harini, walaupun duduk dalam rumah sambil makan kuih dan minum air teh. tp BEST.borak2 pun jadilah kan, menarik2. 

ini buat aku rindu zaman sekolah, waktu kau jadi roomate aku. oh lupe nak cakap..aku dah kawan dia nie nak masuk 14 tahun. bukan kenal tau,kawan. maksudnya kami bergurau senda dari umur 7 tahun tuh. anak kitorang tahun depan nak amik pmr dah haha. tapi waktu sekolah rendah aku nyampah sikit ngan dia. dia kaki report. suka tulis nama aku kat papan hitam sbb cakap. ye2 aku tau aku budak yang hebat dulu haha.

tp bila dah besar okay pulak kan. tp kita mcm xleh duk dekat jer. sbb aku nie ada mood swing. tiba2 jer tak cakap. kesian kau kan.tp xpe aku tau kau obses kat aku haha. aku tak kesah. bila aku tak cakap mesti kau bagi note ke, mcm surat lah kan. haha jiwang pulak bila ingat.pelik jugak kau nie. dah la dulu2 psycho. haha tp aku dah tak macam dulu dah, aku sekarang xmain dah mood2 swing. swing2 adelah


sumpah rindu zaman sekolah ngan kau. ponteng semua benda sbb nak tido. maklumlah kita kan burung hantu, malam2 supersavers, xcukup tido. aktiviti makan biskut cicah cili tuh terbaik. aku ingat lagi time deepavali waktu kita form 4, bf aku breakup ngan aku mcm tuh je. tp aku snyap je malam tuh, sbb ramai org datang bilik kita tgk fireworks. aku bangun subuh jer aku bgtau kau, aku sedih. aku nangis ke time tuh?tapi kau mcm sweet jugak lah kan, pepagi buta ajak aku tawaf satu sekolah tuh, menenangkan fikiran.hehe terharu.pehal malam nie aku nak jiwang2 ngan kau pulak pelik weyh haha


kau kan selalu jer tolong aku kan. lagi2 bila aku tengah tekanan, mesti kita kuar. pastu menghappykan diri en. ishhh kalau aku tgh menangis teruk ke ape mesti aku carii kau kan?ape kau hebat sgt nie. haha xleh jadi. rindu do nak lepak hari2, skang mcm susah nak jadi kawan yg rapat mcm bra, sentiasa dekat di hati. kau juga suka melayan aku punye mengidam. :D


aku harap kau akan terus obses ngan aku, aku sayang kau kot, kalau tgh2 confuse tanya je lah kau, boleh la jugak membantu. kaulah yang suruh aku jadi strongwoman tuh kan. aku dah strong dah nie. ade muscle skit.. :)

bila nak lepak lagi nie. aku tak sabar. apakata kita kumpul duit, dan kita makan makanan yang kita mengidam berbulan2 tuh :) keje kat Y elok2 yer <3 yahhhhh

2 comments:

Ched said...

ni satu lg.da dtg um ritu pon x dapat lepak skali..haha

cik bulan said...

maaf chedz, sbb kawan aku kat sane..payah skit hehe
kita ditakdirkan jumpa bersama..3org hehe

There was an error in this gadget