Jun 30, 2011

happy birthday beautiful :)

Happy birthday to my awesome babe, Miss Nabila Zulkifli. At first aku nak mintak maaf banyak2 sangat nie, sbb aku wish lambat, yelah, kau kan suka wish aku cepat2, aku jer yang pelupa semua tuh, I'm sorry :( Aku tak berapa nak bagus benda2 mcm nie, tapi aku selalu ape buat benda2 sweet kat kau :P tarikh jer aku susah sikit..aku pergi kelas manelah nampak tarikh. hehe btw, HAPPY BIRTHDAY :)

terima kasih kerana sentiasa berada di sisi aku, walaupun aku di Cyber dan kau di Pennstate, tapi hati kita sentiasa dekat ;) Kau lah antara kawan aku yang paling comforting, kalau aku ada masalah aku cerita kat kau semua, kau boleh lah bagi nasihat kat aku. and kau tau kalau sebaliknya pulak, kau boleh cerita kat aku, aku mungkin xboleh bagi nasihat yang bernas2, but I can lend u my shoulders :) aku setakat mendengar boleh lah, sbb nak bagi nasihat pun diri aku tak betul :\

Kita dah 4 tahun lebih kan kawan? Aku sayang gila kat kau. Aku rindulah nak skype ngan kau. Kita tunjuk2 barang2 yang kita baru beli semua tuh, pastu kalau aku nak beli pape aku hanta gambar kat kau, kau kan bajet stylist. haha but then itulah yang merapatkan kita. Kadang2 aku rasa macam aku nie tak cukup bagus jer nak jadi kawan kau, nak kata baik, memang ke laut lah aku punya baik tuh kan. Aku happy every moment yang kita spend together *apehal dah macam lover dah ayat aku nie :O

rindu zaman sekolah, sebab time sekolah kau tak kutuk aku. haha sekaran bukan main mengutuk lemak2 aku, kau tau tak lemak aku menangis setiap kali kau ejek diorang?hehe Kau dah banyak dah tolong aku, thanks!

aku baru dapat kau reply msg nie! kau nak pegi wallmart! Aku pun nak pergi lah tapi kat sini mane ade wallmart -.- kau buat aku nangis boleh tak, rindu weh! sebelum kau fly kita selalu jumpe kannn? nasib baik! belle, tolong lah jadi wanita yang senonoh kat us, macam aku nie,senonoh sgt kat sini :)

aku saja buat post nie panjang2, sampai aku dah mengarut nie :P Kalau boleh taknak berhenti menulis.. sebab kalau nak cerita pasal friendship kita mmg banyak sangat, walaupun pejam celik pejam celik dah 4tahun, tapi banyak jer memori kita dah buat. *kenapa aku geligeleman malam nie? :O hehe

Aku ingat lagi yang kau tido kat rumah aku, kita pergi pasar pagi pun boleh shopping :P haha suka tengok kau makan, sbb kau makan habis,aku makan selalu tak habis. tapi kau makan lambat sangat, cam spender jer perangai.

hehe Belle, aku rindu kau :'( kenapa kau taknak balik sini? nanti cuti balik lah sini, boleh aku pesan barang dari us. haha well, have fun on ure birthday, wish aku ada dengan kau untuk celebrate birthday kau. kau jangan ternungas2 lak malam nie. Take care babe, I Love You :) Friendship kita akan kekal sampai bila2.


I miss you and Fara :'( take care k kat sana? dah habis exam kn? result mesti gempak, kau kan kawan aku, so mesti pandai :)

2 comments:

fariza hani said...

siot punya kakak cengkerik kenapa sweet sgt post ni siot betullah...

:')

cik bulan said...

kakak cengkerik mmg sweet suam2 kuku :P

There was an error in this gadget