Jun 30, 2011

of transformers and chichinn



Selamat Khamis :) Hari nie tengok transformers 3 dengan Chichinn. It was awesome. hehe tapi jalan cerita dia kurang :P but still tetap hebat jugak laaa, robot2 dia real betul, xdela nampak cam cartoon, tengok Optimus Prime pun kitorang kata hensem. haha tapi Optimus Prime tuh bersemangat sangat,banyak membebel..geram aku nengoknye. hehe Nama pun transformers, mestilah tak logik ceritanya, ade ke robot tuh alien -.- mengarut, tapi kalau nak tengok cite logik g buat movie sendiri laaa kan :P

tp Megatron lagi hebat, dia pakai shawl. hahaha

Seperti biasa, kami tercari2 si Josh Duhamel tuh. memang hensem :) hebat pulak tuh, boleh terjun dari heli, bergayut sana sini, tapi still steady jer lawan2 ngan robot :) *over sangat movie nie menipu hehe dia ada luka satu jer kat muka.. hebat kan? 

tapi best lah citer tuh, seronok tgk, macam..waaaaa, teruja2!!

dah2 tukar story pulak, lepas tgk wayang, g makan. harini makan Domino's...rindu! huhu lama gila kot aku tak makan fastfood, kurusnye tak jugak -.- haha
pastu jenjalan, tiba2 rasa nak mengada. nak makan pancake ^_^ kitorang mmg cenggini, suke mengada2, huhu 

selit muka kitorang kejap :)


hot choco and marshmallow :)

nummy2 sedapppp ;)

tadi jalan2 semua tempat pun sale...grrrr, rasa macam nak nangis, sebab aku nie dah la tgh mencari jeans, tapi fulus takde :( akhir bulannn kot huhu sedihhhhh. aku mmg ade masalah, aku shopaholic, aku mmg begitu, walaupun pergi kedai runcit, aku tetap boleh shopping. somebody...help me..errrrr :\

anyway, thnks Chichinn :) sonok ari nie, dapat jumpe Josh, Optimus Prime, org pelik kat dalam wayang yang gelak sepanjang masa, n etc. muahhhhh :)



4 comments:

Muhammad Zaid bin Zahri said...

dh la x ajak
aku kepunan nk tgk
hahahhahahah

cik bulan said...

hehe soory r zaid,..kitorang dating dua org :P nanti aku g la kfc kau huhu

mimi said...

ala zaid sorry. hihihi. mun. thanks :)

syida said...

xsangka zaid stalk blog kau jgk..huhu

There was an error in this gadget