Jun 26, 2011

this is one of my favorite song
Here without you

You Found Me

btw, happy Sunday guys!

Sunday + Parents + Bro = Sushi day :)

5 comments:

FS*RawkS* said...

Bestnyerrr makan sushi! Nak tanya, selalu awak makan sushi kat mana? ada tahu tempat yg menarik dan best (selain Sushi Zanmai dan Sushi King)? :))

cik bulan said...

tapi makan sushi senang lapar balik laaaa huhu saya makan ngan ayah, so dia blanje kat fokuya..tapi mahal la.. banyak jer sushi..ichiban boshi pun sedap jer hehe

FS*RawkS* said...

ok kalau mahal mmg out of the question. hahah. ichiban boshi kat mana? confirm halal tak?

cik bulan said...

lame tak pergi,smpai tak igt n perasan. tp dia kat pavilion ground floor, penah makan situ skali jer.. selalu makan sushi king aje,,..tuh pun dah menelan duit banyak..hehe sushi zanmai katne?

FS*RawkS* said...

sushi zanmai kat pyramid. kakak kite kata lafi murah drpd suchi king tapi mungkin murah sikit je lah kot kalau ya pun. tapi portion dia besar wehhhh kalau makan kat situ confirm perut buncit tak larat nak jalan. ;)

restoran dia macam tersorok sikit kena lalu bar then naik tangga then baru sampai.

There was an error in this gadget