Jul 10, 2011

of perak n bla2

hari jumaat haritu pergi Perak sebab ada leadership camp :) tido satu malam jer, yang pergi pun tak ramai, tak sampai 1 bas pun. tp best :) dia macam holiday,rasa mcm dah lama xholiday, and rasa tenang jer, dia tak rushing2.. bunyi jer mcm leadership camp tapi xmcm bunyi dia, seronok sgt :) met new people, semua friendly ;)
so here are the pictures, we went to Tambun, tapi xbawak camera la, so these pictures amik kat fb orang jer :D gambar tak ikut kronologi, malas nak susun ..grrr
yours truly..ehem3 :P








perangai mmg xsenonoh :P


tutti ngan sare :)


my group :)

halorh2 comel haha


boleh masuk mmu hotdamn dah nie :P

ohhh nanti sambung lagi, nak cerita pasal new sleeping buddy :) ngeeeee ^_^

No comments:

There was an error in this gadget