Jul 17, 2011

tersakit sikit

selamat petang :)

sakit lah :( sakit tekak.. 5 hari lepas flu jer, n then sakit tekak, macam susah nak bernafas skit, sbb kahak banyak lettew -.-  nak pergi klinik pun bukan aku makan ubat pun, lagi2 nak exam nie..nak belajar lagi..manela leh makan ubat yg ngantuk2 tuh, so aku tengah teguk air bebanyak nehhhh. *sigh skit :\

aku di rumah nie, malam nanti baru balik cyber, tadi g bangsar ngan parents makan2 pagi. kenyang sangat. huhu pastu jenjalan2 jap, n then balik rumahhh. ngantuk nyer lah.. macangge mane nak blaja nehh :O aduh2 tadi aku muntah..pastu kuar merah2..aku ingat ape tah,rupa2nye tembikai -.- hampehhhhh pfft

nie boleh pulak ade marathon toy story. sedih pulak tgk toystory..teringat kat seseorang pula... *facepalm sikit..huhu dahla, mungking aku kena blaja maths skang..*facepalm lagik! phewwww

update lagi nanti...

suka lah Aaron masterchef nie,macam AJ Mclean huhu

kalau dapat nyam2 pun enak :D
aduhaiiiii ......

1 comment:

anis.farhana said...

minum air kosong banyak2 ^^

There was an error in this gadget