Aug 19, 2011

toraaaa datang lagi!

sudah pasti bukan tora yang datang. mestilah aku! huhu

korang takde rasa nak lempang ke bila aku buat muka macam nie,
sbb aku rasa nak lempang haha

pastu masterchef us pun datang lagi. excited aku sampai aku dah tgk habis dah dalam masa dua hari. contestant season 2 nie superb2 semuanya. hebat gila. siap ada pak cik masak alligator kot huu tapi macam biasa aku sentiasa sukakan Joe Bastianich n Gordon Ramsay! diorang comel gila omnomnomnom hihihi Joe Bastianich siap bawak vespa lagi dalam nie, comel betul manusia2 botak nie.

aku takkan reveal lah sape menang, korang boleh google sendiri kalau tak sabar. kenyang tau aku tgk masterchef bulan2 puasa nie. tapi ada gak diorang masak cam errrrr...sampah. haha amboi mulut aku cam longkang..haha Joe Bastianich yang ajar!
amboi abg Joe...basking haha

okay seperti biasa, post ini akan disertakan dengan wajah favourite contestant aku. jeng3
Derrick Prince
first time aku tengok dia aku dah suka dia, ada macam  Undertaker skit. korang tau tak aku suka gila undertaker haha. dia nie nampak jer ganas, tapi baik gila. dalam Masterchef tuh je laaa..luar mana aku tau..dia tak busuk hati pun ngan orang lain, dia tak ada pun kutuk makanan orang lain. muka dia kalau cuak macam kucing sesat dah aku tengok....awwwwww :) cair boleh tak? confirm taste aku dah tukar! hehe
finalnya korang tgk sendiri lah ye, malas nak cerita muahaha. 


*kenalah ada gamba bajet2 baik skit hehe

wokayyy nak cau, nak g kelas, pahtu nak makan cilipadi tepi rumah mikecik!

6 comments:

PaaNTo Marcello said...

lawll! -_-' hahahahah! :D

shazzy :) said...

memang aku rase nak lempang!

shikin said...

bdk skg tak layan tora dah kesian gle kat diorg. skg ipad je wooooo. sedapnye tora masa puasa2 ni uuuuuuuuuuuuuu

cik bulan said...

paan - mung nie xhabis2 ngan lawl mung

shazzy - muahhhh

ekin- haha tora xsedap lah..mainan jer sedap huhu

PaaNTo Marcello said...

haha tak aa. dah muka memang nak kena dapat lawl. haha :D

cik bulan said...

iyolah abg paan..kokak kang!

There was an error in this gadget