Oct 23, 2011

easy.

easy, breezy beautiful! covergirl! huhu nampak sangat aku rindu nak tgk antm :P baiklah aku nak memblog nie, lama tak menulis panjang2. aku baru masuk sem baru nie! hope evrything okay sem nie, nak score midterm! jadi aku pun sudah mula belajar...InshaAllah sampai habis sem pun aku mcm nie lagi...aku nie banyak sangat main2 nak kena prepare awal nie...maknanya aku dah puas lah main2,time to get serious! :)

kehidupan aku macam mana pulak sekarang? orait sahaja! pada yang taktau, aku ada muscle dah skang. meh sini cucuk lengan aku..keras woh! haha nie gara2 angkat beg ngan buku lah ni.. ape lagi..ape lagi..hmmm mata aku dah kecik dah skang..buat eye reduction..dalam mimpi haritu :P

ohhh aku juga nak mengurangkan kegiatan bershopping aku..aku nak save duit untuk....benda akan datang! or travel. hehe excited dah nie. tapi next week aku kene kuar gak..tp untuk tgk wayang :) paranormal activity 3! nak tengok wayang huhu dgn rinabanana! kawan2 aku yang lain semua xde teloq nak tgk cite nie kat wayang..pfffftt -.-

aku rasa tak panjang mana post nie. tapi ade perenggan2 okay lahhh tuuuuuu :D okay aku nak p sambung makan karipap sedappp. tata~

ps ; semalam makan kat Rebung. sedap gak..rasa macam hari raya pulak makanan dia!

No comments:

There was an error in this gadget