Nov 26, 2011

morning

helo. tengah menulis lab report ni, sambil tgk American Music Awards 2011 :) lama dah tak tengok benda2 cenggini huhu 

baru lepas tengok One Republic perform, lagu Good Life. semput aku tengok dia nyanyi tapi dah last2 baru mcm okay balik, lepas tu Marc Anthony tuh macam biasa laaa.. sampai terkeluar urat2 dia nyanyi.

tengah tunggu si Adam Levine ni ni ni ni ni :P


ehhh apepasal dancing with the stars ni mcm best je :O
kena tengok ini..grrrr

tengok banyak benda nie bila nak belajar????
marah diri sendiri. huhu tata

No comments:

There was an error in this gadget